Welkom!

Wat fijn dat je mijn website bezoekt

Coaching voor kind, jongeren en gezin

Van pasgeborene tot jongvolwassene is een lange weg met soms tegenslagen. Piekeren, stress, overprikkeld raken, verdriet, ziekte, somber- en boosheid zijn hindernissen waar elk kind mee te maken kan krijgen.

Loopt jouw kind ergens tegen aan?

Als gediplomeerd coach ga ik op zoek naar de kern van het probleem en de behoeften. Ik bied een veilige plek waar je kind op verhaal kan komen. Na drie sessies schets ik een goed beeld van de situatie en geef ik maatwerk tips waarmee je verder kunt. Kijk rustig rond op de site en aarzel niet me te benaderen als je vragen hebt.


Het is stil in huis. Haar vrolijke gekwebbel en zingen hoor je nog zelden. Ze blijft steeds vaker en langer op haar kamer, wat ze daar doet is een raadsel. Als je vraagt of het goed met haar gaat, geeft ze nietszeggende antwoorden als: ‘Ja hoor, ben alleen een beetje moe’, ‘Ben met school bezig’ of geïrriteerd, ‘Laat me met rust, je snapt het toch niet’.

Voor sommige kinderen is het uiten van emoties en gevoelens erg moeilijk. Ze voelen veel, maar kunnen of durven hier niet naar te luisteren en dit te delen, al is die ander nog zo vertrouwd. Of juist daarom niet. Als ouder weet je niet goed wat je ermee aan moet, je wordt onzeker.

Wat is goed? Doorvragen, of haar met rust laten? Wanneer is het juiste moment om te praten, hoe uit je je eigen onzekerheid? Het laatste wat jij wilt, is de verbinding met haar verliezen, maar op een of andere manier gebeurt dat steeds. Wat heeft jouw kind nodig en hoe kun je haar het best steunen?

Hoe helpend is het om dat inzicht te krijgen, zodat jij je kind begrijpt en (nog) beter kan helpen op te groeien tot een gezonde, zelfbewuste volwassene. Als dát lukt, geef je jouw kind iets waar zij de rest van haar leven enorm bij gebaat is. Daarnaast ervaar je thuis meer rust en begrip. Ik help je daar graag bij.

Neem contact met me op en we plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

(Omwille van de leesbaarheid is gekozen voor de ‘zij’-vorm. Daar waar ‘zij’ staat, kan uiteraard ook ‘hij’ gelezen worden.)


“Ergens voorbij goed en kwaad ligt een veld……

daar wil ik je graag ontmoeten”

Rumi