Ouders

Slaan de twijfels jou ook wel eens om het hart: hoort dit bij het opgroeien, pubertijd, of is er meer aan de hand? Is dit tijdelijk, of zegt je onderbuikgevoel dat er meer achter zit? De twijfel, je wilt het beste voor je kind, maar ook niet overdrijven en/of je kind onterecht in de schijnwerpers zetten…

Soms is er een duidelijke reden voor veranderingen in gedrag bij je kind, denk aan bijvoorbeeld een overlijden, verhuizing, echtscheiding, gepest worden, groepsdruk, stress enzovoort, maar soms weet je het gewoon niet.

Hoe dan ook, je wilt je kind helpen, maar wat je ook doet of zegt je dringt niet door en je ziet geen verbetering. Je kind trekt zich terug, is boos en/of angstig, slaapt slecht, vindt zichzelf stom, wordt somber, maakt ruzie of vertoont ander ongewoon gedrag. Misschien gaan ook andere gezinsleden eronder lijden of komen er spanningen tussen jou en je partner. Op zo’n moment is het fijn als er een professional is die met je mee kan kijken.

Als kind- en jongerencoach bied ik een luisterend oor en ga ik onbevooroordeeld op zoek naar de kern van het probleem. Met volle aandacht kijken we naar wat er speelt en naar jullie behoeften. Een veilige plek voor je kind en voor jou als ouder om jullie verhaal kwijt te kunnen en van daaruit op zoek te gaan naar een oplossing.

Heb je vragen over de opvoeding of over de ontwikkeling van je kind?

FFlow Coaching is er ook voor ouders!