Zomer Boost

Ziet jouw tiener op tegen het volgend schooljaar?

Vakantie

Voor jou als ouder en voor je kind een tijd om te ontspannen en om energie op te doen voor het komende schooljaar. Klinkt goed, maar wat nou als jouw tiener opziet tegen de periode na de vakantie…?

Een nieuwe school, faalangst, pesten, onzeker, laag zelfbeeld, zomaar een greep uit allerlei situaties die een ontspannen vakantie voor jouw tiener in de weg kunnen zitten. Wanneer jouw kind stress ondervindt en als een berg opziet tegen het volgende schooljaar dan is de Zomer Boost een uitkomst.

Zomer Boost voor tieners van 10 tot 16 jaar

In totaal vier sessies waarvan drie intensieve werksessies van elk 1,5 uur. Daarin werkt jouw tiener onder mijn begeleiding aan zijn/haar onzekerheden, angsten en beperkende gedachten.

Na een intakegesprek met jullie als ouders en met jullie kind plannen we de eerste drie sessies vóór het begin van het schooljaar. De laatste sessie van een uur vindt plaats tijdens de eerste lesweken. Tussendoor hebben we een korte evaluatie en we sluiten af met een afrondingsgesprek. De kosten voor deze Zomer Boost bedragen € 500,-.

Tip: boek deze Zomer Boost nog vóór de zomervakantie en laat je tiener zijn/haar zorgen bewaren voor tijdens de Boost sessies. Dit geeft rust en ruimte, zowel voor je kind als voor jou, want als ouder pieker je toch vaak een beetje mee…

Fijne zomer!